Skip to main content

After Work-föreläsningar

After Work är en föreläsningsserie som främst riktar sig till dig som slutat jobba. Därav namnet. Vi träffas varje torsdag kl 13.00 för att få nya upplevelser och intryck, roas för stunden eller lära för livet. Föredraget tar ca en timma. Det är alltid fritt inträde, och ingen förhandsanmälan krävs. 

 

Vi håller som bäst på att ta fram programmet för våren. Även detta kommer att bli helt digitalt utan fysisk publik. Mer information kommer inom kort!

After Work hösten 2020 

Under hösten genomför vi programserien men med en del justeringar: 

Föreläsningarna hålls utan publik på Jamtli. Några mötesplatser arrangerar dock träffar och visar föreläsningarna för publik som vanligt

Under den här terminen kommer vi också att erbjuda föreläsningarna direktsända på Youtube så du kan alltså var du än är, själv eller tillsammans med andra, ta del av föreläsningarna.

Du hittar höstens program här

Du hittar länken till After worksändningen här

Följande Mötesplatser är öppna, dock utan fika. Observera att flera har platsbegränsning! På grund av de nya restriktionerna kring maxantal på 8 personer, har några Mötesplatser valt att stänga för denna termin. Dubbelkolla gärna med din Mötesplats innan besök.

  • Funäsdalen, Fjällmuseet
  • Svenstavik, Biblioteket

 

Välkommen!